Hyra Lager Stockholm

 

Hyra Lager Stockholm……… Hyra Lager Stockholm……… Hyra Lager Stockholm………

Behöver ni hyra lager i Stockholm?

– Vi har lösningen, med priser från 24 kr/pall/mån

Lagerkompaniet tillhör den skara företag som väljer att tänka nytt i en bransch som länge varit beroende av lokal närvaro. Vi har dragit nytta av prisläget i mindre orter och kombinerat detta med efterfrågan i tätorter såsom Stockholm. Lagerkompaniet kan genom detta erbjuda er som kund att hyra lager via vårt lagerhotell för mindre än halva priset jämfört med i Stockholmsregionen, samtidigt som vårt lagerhotell endast ligger ca 90 min utanför Stockholm. Vi kan lagra allt från enstaka pallar till fulla containers och har tillgång till att ta emot gods via väg, järnväg och sjö direkt in i vår anläggning.

Vi hjälper även våra kunder med transporter till och från lagret, med prisvärda och rätt anpassade transportlösningar. Vi hanterar både inrikes och utrikessändningar. I anslutning till importer har vi också tullager tillstånd, vilket innebär att vi kan hjälpa er som kund med att lagra era varor i vårt tulllager.

Visste ni att transporter till vårt lager, som ligger ca 90 min utanför Stockholm, i genomsnitt endast är 12% dyrare än transporter av gods inom Stockholm? Samtidigt är vi mer än 50% billigare än genomsnittspriset för att hyra lager i Stockholm.

12% dyrare transport, men mer än 50% billigare lager helt enkelt.

Vi har idag många kunder som har haft behovet att hyra lager i Stockholm, och vi hoppas att vi kan hjälpa er att skapa en kostnadseffektiv och flexibel lagerhållning. Kontakta oss gärna om ni har frågor och funderingar.

Välkommen att kontakta oss på Lagerkompaniet

Klicka på ikonerna för mer information om våra tjänster:

Packmaterial Transport Hyra lager Återsökning Återvinning

Packmaterial

Transport

Hyra lager

Återsökning

Återvinning