Hyra lager

Vi hanterar ert gods säkert och kostnadseffektivt

Behöver ni hyra lager?

Vi på Lagerkompaniet erbjuder lagertjänster rikstäckande och våra kunder består av såväl stora som små företag. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av gods hjälper vi till att lösa de flesta lagerbehoven. Vi har lång och bred erfarenhet inom lager- och logistik, både vad gäller typ av gods samt volym av gods. Nedan kan ni läsa mer om våra olika lagertjänster.

Skräddarsydda lagerlösningar

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom lagerhantering efter kundens unika lagerbehov. Oavsett om ni behöver en heltäckande helhetslösning som omfattar allt ifrån lagerhållning, orderhantering och frakter. Eller om ni endast behöver ha långtidslagring av gods, kan vi hjälpa er att skräddarsy en kostnadseffektiv och enkel lösning efter just era unika lagerbehov.

Våra tjänster

Hyra lager

Lagerkompaniet är ett lagerhotell för er som behöver hyra lager flexibelt och enkelt.
Vi har larmade och försäkrade lagerlokaler med god standard, lokaler anpassade för EUR-pall i pallställ samt lokaler för ren golvyta.
Vi erbjuder förvaring i såväl varm- som kallager. Våra tjänster är flexibla till att hantera både små som stora volymer till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Packmaterial

Vi erbjuder ett brett sortiment av emballagematerial, för att förenkla er godshantering. Vi kan förse våra kunder med allt från EUR-pall, kartonger i lämpligt format, skräddarsydda förpackningar, fyllnadsmaterial, specialtryckt emballage för profilering och mycket mer.

Läs mer här

Godshantering

Vi utför olika typer av hantering av gods efter kundens önskemål. Vi hanterar allt från strippning- och lastning av containrar, in- och utlastning av pall/övrigt gods, emballering av gods till önskat format, sortering av gods, ankomstkontroller vid leveranser, monteringar, tullhantering, m.m.

Läs mer här

Transporter

Vi har flertalet konkurrenskraftiga samarbeten med speditörer som hanterar allt ifrån sjö-, flyg- till större vägtransporter. Likaså för mindre paket och pallsändningar kan vi erbjuda er som kund ett konkurrenskraftigt pris för frakter till såväl återförsäljare som slutkunder.

Läs mer här

Orderhantering

Vi hjälper er som kund med paketering och plock av varor efter ert specifika behov. Dagligen behandlar vi ordrar till både återförsäljare och slutkunder i varierade storlekar. Vi hanterar även returhantering för er som kund, lagersystem, systemintegrationer, m.m.

Läs mer här

Återvinning

Vi erbjuder en rad olika återvinningstjänster till er som kund. Bland annat kan vi ta hand om kartong, trä och plast, som ofta blir skrymmande vid leveranser och vid ompackning av gods. Våra återvinningstjänster kan alltid anpassas efter kundens unika önskemål.

Läs mer här

KUNDERFARENHET

Nyfiken eller fundersam?

Hör av er så försöker vi hjälpa er med just era frågor och behov.