Lagerhotell, så fungerar det

Lagerkompaniet Lagerhotell, Steg för steg

Våra lagertjänster är indelade i sex olika områden

Vi erbjuder kundanpassade lagerlösningar efter kundens unika lagerbehov. Våra lagertjänster är indelade i sex olika områden, som tillsammans skapar en helhetslösning för en kostnadseffektiv och flexibel lagerhantering. Våra kunder kan själva välja om de vill ha en heltäckande lagerlösning, eller om de endast vill ha utvalda delar av våra lagertjänster.

Merparten av våra kunder väljer skräddarsydda helhetslösningar, som omfattar allt ifrån godshantering, lagerhållning, orderhantering, frakter, m.m. Allt anpassat efter kundens totala lagerbehov.

Många kunder väljer även att skräddarsy en lösning som bättre passar deras enstaka lagerbehov. Det kan vara allt ifrån att vilja hyra lager långsiktigt för ett specifikt gods eller inköp av packmaterial, återvinningstjänster, etc.

Nedan kan ni läsa mer om respektive område i vår helhetslösning för lagerhantering. Tveka inte att kontakta oss, så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag på en lagerlösning som passar just era unika lagerbehov.

Packmaterial

Vi erbjuder ett brett sortiment av emballagematerial, för att förenkla er godshantering. Vi kan förse våra kunder med allt från EUR-pall, kartonger i lämpligt format, skräddarsydda förpackningar, fyllnadsmaterial, specialtryckt emballage för profilering och mycket mer.

godshantering

Vi utför olika typer av hantering av gods efter kundens önskemål. Vi hanterar allt från strippning- och lastning av containrar, in- och utlastning av pall/övrigt gods, emballering av gods till önskat format, sortering av gods, ankomstkontroller vid leveranser, monteringar, tullhantering, m.m.

Transporter

Vi har flertalet konkurrenskraftiga samarbeten med speditörer som hanterar allt ifrån sjö-, flyg- till större vägtransporter. Likaså för mindre paket och pallsändningar kan vi erbjuda er som kund ett konkurrenskraftigt pris för frakter till såväl återförsäljare som slutkunder.

Lagerhållning

Vi har larmade och försäkrade lagerlokaler med god standard, lokaler anpassade för EUR-pall i pallställ samt lokaler för ren golvyta. Vi erbjuder förvaring i såväl varm- som kallager. Våra tjänster är flexibla till att hantera både små som stora volymer till konkurrenskraftiga priser.

orderhantering

Vi hjälper er som kund med paketering och plock av varor efter ert specifika behov. Dagligen behandlar vi ordrar till både återförsäljare och slutkunder i varierade storlekar. Vi hanterar även returhantering för er som kund, lagersystem, systemintegrationer, m.m.

Återvinning

Vi erbjuder en rad olika återvinningstjänster till er som kund. Bland annat kan vi ta hand om kartong, trä och plast, som ofta blir skrymmande vid leveranser och vid ompackning av gods. Våra återvinningstjänster kan alltid anpassas efter kundens unika önskemål.

KUNDERFARENHET

Nyfiken eller fundersam?

Hör av er så försöker vi hjälpa er med just era frågor och behov.