Om Lagerkompaniet

hyra lager ska vara flexibelt, kostnadseffektivt och enkelt

Vårt mål är att vara Sveriges bästa lagerhotell

Vi erbjuder våra lagertjänster rikstäckande och våra kunder består av såväl stora som små företag. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av gods hjälper vi till att lösa de flesta lagerbehoven.

I vår affärsidé ingår, förutom att tillhandahålla professionella och flexibla helhetslösningar för lagerhantering, också att erbjuda högsta kvalitet och en förstklassig service i genomförandet av kunduppdragen.

Vi har lång och bred erfarenhet inom lager- och logistik och vi arbetar ständigt med att förenkla och kostnadseffektivisera vår lagerhantering, för att underlätta för våra kunder. Vår målsättning är att vara Sveriges bästa lagerhotell. Att hyra lager hos Lagerkompaniet är flexibelt, kostnadseffektivt och enkelt.

Alla våra lagerlokaler uppfyller försäkringsbolagens krav gällande brand, stöld, fukt och all hantering sker under sekretess.

Tveka inte att kontakta oss, så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag på en lagerlösning som passar just era unika lagerbehov.

Lagerkompaniet erbjuder skräddarsydda lösningar inom lagerhantering efter kundens unika lagerbehov, oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av gods.

KUNDERFARENHET

Nyfiken eller fundersam?

Hör av er så försöker vi hjälpa er med just era frågor och behov.